Fredagen den 13, musik och montessori – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Fredagen den 13, musik och montessori

Jag tror inte på skrock men jag är ändå ganska försiktig denna dag. för det är så jag lärt mig.
Men å andra sidan så tror jag att det bara är vi själva som spelar oss spratt att det faktiskt är en otursdag. Tror inte att denna dagen är mer otursdag än alla andra dagar. Tror att om vi intalar oss att det är fredag och den 13 så kommer saker och ting att gå helt fel. Men att sen folk faktiskt har otur denna dag är väl för att det ska vara så. Ja nu flummar jag ut totalt. Men jag är ju ganska intresserad av allt som är övernaturligt och sådana saker.🤷‍♀️.

I helgen ska jag titta på den sista filmen i matematik i montessorikursen och ska sen påbörja göra mitt material i matematik och i språk. Nu ska jag bara kunna skriva ut ett papper i A3 för det kan jag inte göra hemma. Skulle visserligen kunna göra det på skolan men det kostar pengar, kan ju fråga på barnens skola om de kan skriva ut den till mig.  Jag vi får se vad som händer. Ska i alla fall göra ett lottospel i addition och multikort men vet inte hur jag ska göra multikorten men det får jag fundera  på. Ska inte in förrän i v.50 så jag har gott om tid.

Multiplikationsbräda.

Berättade ju igår att jag älskar musik och jag har nu musik i öronen när jag går ut utan barn och ska hämta på skolan och så. I flera månader har jag ju försökt få tag på mikrofoner till ps4 då jag ville spela lets sing. I september surfade jag in på Webhallen för att på skoj titta om de hade fått in något och till min stora förtjusning såg jag att de skulle släppa ett paket med Queen och 2 mikrofoner i oktober och sen lets sing 2021 med 2 mikrofoner.
Men priset var inte det rätta så jag surfade in en vecka innan releasen på Media markts hemsida och såg att den var billigare där så när den väl släpptes bokade jag den och ca en vecka senare hämtade jag ut den på Media markt på Svågertorp. Jag har inte testat den än för just nu är jag och mannen inte på samma sida vilket är lite jobbigt.
Ja det sägs ju att när man sjunger så är man glad och mår bra men då måste jag ju må bra hela tiden då jag jämt går runt och sjunger. Men så är det ju inte alls. Jag sjunger ju för att jag älskar att sjunga och sjunger allt från musikaler till Disney. Min favoritlåt är faktiskt ”Visa dig” från Frost 2. Och naturligtvis alla låtar från Julie and the phantoms. Lite italienskt sjunger jag också. ❤.

Jag lyssnade på Queen när jag var yngre och älskar Kind of magic och we are the champions.
Nu längtar jag tills ekonomin tillåter att jag ska få köpa lets sing 2019 platinum då den har låtar som jag alltid velat sjunga på karaoke och nu ska jag kunna göra det hemma. Störa grannarna lite eftersom de stör oss en hel del.🤣
Nej så falskt sjunger jag inte men barnen speciellt Izabella tycker att jag är jobbig med mitt sjungande.

Man kan ju fundera om barn inte sjunger i musiken på skolorna längre. När jag växte upp sjöng vi massor på musiken, det var i princip allt vi gjorde vill jag minnas. Ja lite musikhistoria hade vi också och vår musiklärare var påläst om Titanic och var en hejare på trumpet. har alltid tyckt om att sjunga men inte inför folk det blir mest hemma för familjen(om ens då), när jag är ensam eller i duschen. Brukar gå runt och mima när jag lyssnar på musik. Folk kanske tycker jag är knäpp men so what? Då får de tycka det.

Arrividerci ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.