uppdatering – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

uppdatering

Då var vi snart i halva november och corona fortsätter härja här. Så jobbigt.
Suttit på skolan hela veckan och ändrat och skrivit på det där förbannade djävuls examensarbetet och det har som vanligt inte varit uppskattat av mannen. Blir så trött på allt just nu.

Jag älskar sång och musik och är serieberoende.
Hittade på Netflix en serie som heter Julie and the phantoms.
Har sett reklam på den innan den kom ut och jag skulle bara så se den men glömde bort det naturligtvis och förra veckan kom den upp på Netflix och jag klickade igång den och jag var fast. Jag gillar inte rock överhuvudtaget men musiken i serien. Asså wow! Jag har sett den säkert 5 gånger redan då det bara är 9 avsnitt och jag ser fram emot säsong 2 som förhoppningsvis kommer nästa år. Musiken spelar jag på spotify och jag kan nästan alla låtar vid det här laget.🙈 Så jäkla nördigt. Men man blir så glad av musiken och den sätter sig på hjärnan. Önskar jag hade en röst som henne.
Den är egentligen riktad mot ungdomar men jag fastnade stenhårt för den mest för musikens skull men också för det lite övernaturliga delen med spöken och så. Och budskapet som jag tycker att den har att tro på sig själv. Den har ju lite sorg i sig också då rollinnehavarna bara var 17 år när de dog av skämd korv.  ja jag tänker inte spola för mycket men om ni är sådär lite svaga för musik och musikaler och det övernaturliga så ge denna en chans för den är super bra(tycker jag) och har fått 8,4 p på IMDB trots att den är riktad till ungdomar. Jag gillar High school musical så den utspelar sig också på high school.


Alex på trummor, Reggie (som sitter) bas, Luke bas och sångare tillsammans med Julie.

Detta inlägg skulle egentligen handla om något annat men jag kände att jag ville förmedla denna serie.

Arrividerci ciao. Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.