En blogg om min vardag

Det är fredag – sista dagen i juli

Asså nu har jag försummat bloggen igen. Nu får jag väl ändå ta och skärpa mig tycker jag.
Idag är det fredag och det är sista dagen av juli. Imorgon går vi in i augusti. Och barnen börjar i skolan igen efter sommarlovet. Izabella och Xander börjar den 13 augusti medan Max börjar den 18 augusti. Hjälp var tar tiden vägen. Max börjar näst sista året på gymnasiet – andra ring, Xander börjar sista året i grundskolan – nionde klass och Izabella i första delen av mellanstadiet – fjärde klass. När hände det här? Hallå stanna tiden.

Under juli har jag hunnit se alla säsonger av Stranger things då Izabella ville att jag skulle se den. Nej den är inte läskig och den är så förutsägbar så det är sjukt. I tredje säsongen(för er som sett den) när Billie, Max bror blir besatt av Mindfleyers så säger jag till Izabella att jag känner igen honom och frågar om skådespelarens namn, söker på honom. Han spelar  Jason the red ranger i Power Rangers från 2017 och då tycker jag att nej han passar inte att spela en bad guy.

//Bild lånad från Google// .
Jag menar han ser inte ut som en bad guy. Efterson jag såg Power Rangers först från 2017 så kändes det fel att se honom i Stranger things.
Och sen sökte jag på Power rangers från början av 90 talet se om den fanns på Netflix vilket den gjorde.
Tycke när jag gick på högstadiet att Austin st. John var så himla snygg. han spelade ledaren den röda rangern. Men även Jason Frank som spelade den gröna rangern..

Den blå rangern Billy, den gula rangern Trini (skådespelerskan omkom i en bilolycka för drygt 19 år sedan), gröna rangern Tommy, röda rangern Jason , rosa rangern Kimberly och den svarta rangern Zack.
Idag är de några år äldre än mig eller ja närmare 50 år.

Men nu ska jag sluta babbla om filmer och serier. jag har blivit en sådan serienörd haha.
Nu är det snart dags att gå och lägga sig igen. Jag får datorn kapad ganska ofta så jag får inte tillgång att blogga så mycket. Men jag ska bättra mig.

Arrividerci ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.