Livstecken – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Livstecken

Ja jag lever har bara haft fullt upp med tvätt och lägenhet.
Funderar på att göra en ny header snart. Idag har jag rensat ur en av våra klädkammare och gått ut med en massa saker till sophuset och slängt. Skruvade isär en klädlåda som varit sönder länge som Izabella hade sina kläder i så nu har hon en kvar som är hel och där ligger allt nu. Märkte att jag måste uppdatera med underkläder och strumpor samt mjukisbrallor nu när skolan snart börjar igen. Helt galet att vi snart är i augusti. Tycker vi blev snuvade på denna sommaren helt och hållet. Men det är ju som Ledin sjunger ”Sommaren är kort. Det mesta regnar bort”. Idag har det regnat en hel del så det har varit värsta pyssel hemma dagen med tvätt och så. Har vikt och tvättat. Får fortsätta i veckan.

Denna gula åkte ut. Ni ser ju hur trasig den är och jag hade äntligen ork att fortsätta ta tag i klädkammaren.
Tänk vad mycket bråte man samlar på sig. På den gula byrån stod en rosa byrå men den satte jag på en större byrå där jag har Izabellas byxor och tröjor i.

Och så här ser det ut nu när allt är i ordning där inne. Så skönt att slippa allt mög som stod där inne.
Och man kan öppna garderoben utan att saker är i vägen.

Passade också  på att frosta av frysen idag. Det behövdes.
Även göra den ren och fin igen.

Isen som var i frysen.

Ne nu är det dags för sängen.

Arrividerci. Ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.