En helg med städ och kameran gav upp – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

En helg med städ och kameran gav upp

Så var det söndag igen och dags för ny vecka imorgon. Tänk att halva sommarlovet snart har gått. Och det har blivit förstört av en dum människa. Kanske kommer skriva om det mer sen. Får se vad jag känner för.
Izabella är hos en kompis som bor några minuter ifrån oss och ska sova över där tills imorgon och på tisdag har vi ett möte. Något som jag inte alls vill gå på överhuvudtaget.

I helgen, eller igår regnade det hela dagen och då plockade jag undan här hemma och gick ut med en massa bråte till sophuset och dammade av och städade badrummet. Med tanke på att katten har sin låda där inne så dammar sanden något så kolossalt så vitvaror och saker måste tvättas varje vecka. pallar inte varje dag haha.

Izabella hjälpte till att tvätta tumlaren. Av någon anledning så gillar hon städa på toa.
Men där kan man ju leka lite med vatten så det är nog därför.
Det blev bra i alla fall. Där blev dammfritt från kattsanden.
Måste till IKEA i veckan som kommer. Måste köpa två skåp som jag kan sätta upp på toaväggarna där jag kan ha papper och tvättmedel/sköljmedel. Hade ett skåp under vasken innan men det skruvades isär och åkte ut igår också. Var gammalt och benen satt knappt ihop.

Skulle sätta i minneskort i min kamera och det ville inte fastna eller ja ni vet vad jag menar. Antar att fjädern i kameran där minneskortet ska sitta har blivit sliten. Blir att kolla upp en ny kamera men jag måste ha ett jobb *gahhh*.
På tal om jobb….jag fick ett mejl från en arbetsgivare från en förskola i Malmö. De behöver en barnskötare men de vill att personen ska ha anställningsstöd så jag skulle kontakta arbetsförmedlingen och höra om detta. Jag försökte få kontakt med dem hela eftermiddagen utan resultat
Det är skandal att man inte ens får tag på dem längre.

Jag har haft kameran sedan 2014 eller något och den har väl tagit okej bilder men efter den döda pixeln mitt i bilden så blev bilderna dåliga.  Så jag får väl kolla efter en ny kamera och köpa en så fort jag får ett jobb. Vet dock inte vilken än.
Gillar inte Nikon så mycket och det ska vara en kompaktkamera helst. Och den ska ta fina bilder och bra bilder också.
Finns ju en hel djungel med kameror.

I kväll blir det att kolla på Star zinger . Jag vet inte hur många av er som läser som har sett denna fantastiska gamla serie. Det är en japansk mangaserie där tre cyborger Jan Cogo, Don Haka och Sir Djorgo ska åka med månprinsessan Aurora till en planet som heter Great king planeten där Aurora ska bli drottning då den som är nu börjat bli gammal.
I japan finns det 73 avsnitt men enbart 24 översattes till svenska vilket är synd för jag vill ju se serien från första avsnittet.


Jan Cogo är cyborgen med astrolansen, Don Haka är den gröne och Sir Djorgo är den blåe.
Cogo är min favorit. Och så har vi Aurora i rosa.
Bra serie om i frågar mig och jag ser den minst en gång om året. Det är ett måste.

Arrivderci. Ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.