Hejsan – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Hejsan

Jag rensade hela bloggen från inlägg för jag kände att jag ville börja på nytt att skriva.
Förra veckan var jag och Izabella på Stadsbiblioteket här i Malmö då jag ville låna en bok som heter ”Skriv bara skriv” men den var så klart inte ute i hyllorna än så vi får återkomma med den. Ska till Bellevuegårdens bibliotek på måndag och låna den där istället.

Och i parken mitt emellan Gustav Adolfs torg och biblioteket träffade vi på de här små söta djuren.
Det rakt av kryllade av råttor i parken så jäkla äckligt och inte är de speciellt rädda heller.

Jag funderar en hel del hur det skulle vara att driva en populär blogg. Jag älskar att skriva men jag är så satans dålig på att ta bilder och med en sugig kamera dessutom som har en stor död pixel mitt i bilden som jag har just nu. Så tar min mobilkamera mycket bättre bilder. jag har inte riktigt tålamod med att ta foton och de flesta foton blir på katten och på barnen, Eller ja på Izabella. De stora barnen är inte så lätta att fota alltid och det är inte alltid de vill vara med på bild.

Finaste Xander när vi var på stranden igår i Lomma.❤

Finaste Izabella alltid glimten i ögat och en linslus.❤

Och så har vi den äldste. Bilden tagen förra året. Finaste Max. ❤

Så vad skriver man för att få en stor blogg. Jag lever liksom ett helt vanligt liv med motgångar…. jag just nu kan det bli mycket gnäll för livet är just nu som värsta törnbusken. Jag har försökt att tjäna pengar på bloggen men det går inte så bra. Jag har försökt att få en välläst blogg men det har jag heller inte lyckats med. Så jag ber er om råd och tips hur jag kan få fler läsare, vad jag ska tänka på? Nej jag är inte ute efter att bli värsta toppbloggaren. jag tycker om att skriva och jag har mycket att skriva om men det blir ofta om min tråkiga vardag. Hade jag haft råd, skull jag köpt en ordentlig kamera som tar bra bilder men det får vänta ett tag. Bilderna här är i alla fall tagna av min Samsung A40  som jag köpte förra året. Skaplig kamera tycker jag.
Men nu börjar tiden rusa iväg så jag ska börja med maten. Jag blir glad över kommentarer och tips och råd. Låter desperat? Ja kanske lite men det hade varit kul med en välbesökt blogg där folk tycker om vad de läser om.

Jag gillar inte vara med på bild eller tar heller inte ofta selfies men jag bjuder på denna. Någon gång måste ju bli den första eller hur.

Arrividerci. Ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.