Hej onsdag – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Hej onsdag

Tänk att augusti snart är slut och vi går mot vintern. Det är bara fyra månader kvar till jul.
De yngsta barnen har gått i skolan nu i en vecka och Max började på gymnasiet i måndags i Lund.
Följde med honom dit för att han skulle hamna rätt så jag bara lämnade honom utanför idrottshallen där de skulle samlas och därefter åkte jag ut en sväng till Nova köpcentrum.
Hade lite problem med att hitta tillbaka till bussen då den inte gick tillbaka på samma väg utan man fick ta bussen från samma hållplats där man hoppade av för att åk ner till sluthållplatsen där bussen sen körde ifrån in till centrum. Jag menar hallå.
Klockan två mötte jag upp Max sen och vi försökte i alla fall ta bussen till centalen men det var en lögn för de var fulla. När jag gick på gymnasiet hade vi alltid två bussar som gick. Men de blev ju snabbt fyllda. Det var ju över 20 år sedan och idag används ju bara stadsbussar och de går vart 10 minut så har man otur får man vänta tills det inte är så mycket folk på bussen vilket kan ta en halvtimme.
Men hem kom vi ju. Tog en annan buss som också gick till centralstationen och sen tåget därifrån.
Tur var att Max busskort hade kommit med posten så jag slapp köpa månadskort till honom så nu åker han mellan Malmö och Lund varje dag.

Här hoppar han av varje dag och går upp till skolan.
Han går Restaurang och livsmedel. Han ska välja konditori som inriktning då han tycker om att baka.

Min dator är fortfarande på service. Tror inte att jag får tillbaka den denna veckan. Men jag kan inte fatta hur lång tid det kan ta att hitta ett nytt chip.
Det har gått två veckor sedan jag lämnade in den. Imorgon måste jag lämna in vårt examensarbete till en examinator. Jag har inte ens fått besked än vilken examinator vi ska ha men jag hoppas att det är en som ser till att vi kommer upp till opponeringen som sker nästa vecka.
Vi vill ju bara bli klara. Och om vi klarar detta så hoppas jag att jag omgående kan fixa mina två sista praktiker men det tror jag knappast att jag får, men vi får se.

Idag ringde Xanders fysioterapeut(stavning) och vi bestämde att han ska dit den 11 september. Får se om och hur ofta han ska gå sen för det ser riktigt bra ut för honom.
Han kan göra allt han kunde göra innan han råkade ut för olyckan. Ja cyklar gör han inte än men jag tänker inte tvinga honom till det utan det får bli när han känner att han är redo. Får bli sparkcykel eller så när de väl börjar med innegympan igen.

Annars går väl livet framåt. Väntar på att CSN ska ta sitt beslut. Alltså jag har skickat in samma papper tre eller fyra gånger till dem men de har säkert inte tittat på dem ens.
Skickade dem igen igår i ett meddelande till dem och hoppas att de tar beslutet snart. Men de är så sega den där myndigheten. Men förr eller senare kommer det väl.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.