Dator på service och lägga fram examensarbetet – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Dator på service och lägga fram examensarbetet

Jag har varit datorlös sedan i torsdags och igår var jag inne på Laptop clinic för att höra om de hade blivit klara där jag fick förklarat att de just hade öppnat upp min dator och chipet där BIOS sitter var kaputt eller något så de måste beställa ett förprogrammerat från någonstans i Europa. Men jippi hur lång tid kan det ta liksom. Förhoppningsvis så får jag tillbaka den tidigast på fredag. Jag som ville skriva om vår tripp till Ystads djurpark.

Bjuder på en liten teaser från den dagen. Blev helt förälskad i denna lilla lemuren. Han var så söt så jag ville ha med honom hem.

Igår fick jag mejl från min lärare och hon så att vi kunde lägga fram vårt arbete för en examinator nästa vecka. Åh, vad jag blev helt pirrig över detta och opponeringen går av stapeln 28-30 augusti. Så nu behöver jag era tummar att vi är färdiga med slutet nu i augusti så jag kan påbörja mina praktiker.

Hoppas vi slipper detta resten av året. Måtte vi komma upp till opponering. Ett arbete som vi skrivit på i 3 år.

På torsdag börjar skolan för Izabella och Xander och Max börjar på måndag. Ska åka med honom första dagen så kan vi gå vilse tillsammans haha.

Dags att fixa pasta

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.