I screwed up…. – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

I screwed up….

Min dator då. Jag blev ombedd att installera BIOS och sen blev den helt svart efteråt. Och då min “käre”man inte är på bästa humöret just nu så får jag ta mig ner till laptop clinic och se om de kan hjälpa mig lösa det för ett rimligt pris. Tror inte det skulle gå att fixa här hemma hur mycket man än försöker. Han är bra på datorer men detta kommer han nog inte kunna fixa. Jag hoppas att de kan fixa det. Hade jag inte velat ha program där man kan redigera bilder skulle inte detta ha hänt. Någon som vet ett bra gratis redigeringsprogram där man inte behöver ladda ner en massa skit för att få programmet. Photo shop kan jag inget om och jag vill bara kunna beskära bilder.

Jag skulle egentligen ha bloggat om vår tripp till Ystad djurpark men det får bli så fort jag fått datorn återställd imorgon någon gång så jag bjuder på några bilder från Ön här i Malmö på Öresundsbron och ifrån Köpenhamn.

Dessa bilder tog jag med min mobilkamera. Samsung galaxy A40. Är sjukt nöjd med den.

På lördag ska vi ha kalas för Max så jag hoppas att det inte kommer regna hela dagen.

Imorgon har fritids stängt. Det bara stod på dörren när jag skulle hämta tidigare. Men jaha. Förmodligen så har vi blivit informerade när vi fyllde i sommarlappen. Om en vecka börjar skolan. Izabella börjar i trean och Xander i åttan. Max kommer inte ens gå där längre. Han börjar på Vipan i Lund. Galet. Vad hände där?

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.