Hej då juli hej augusti – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Hej då juli hej augusti

Och så är vi inne i augusti. Max har fyllt 16 år och vi har varit på Ystads djurpark med släkten men det kommer i ett annat inlägg. Ska ha kalas för honom nästa lördag hos mina föräldrar.
Idag började Izabella på fritids och det såg hon verkligen fram emot. Sjukt att de ska ha stängt hela juli. Nästa år kanske jag inte kan ta semester i juli när de har stängt. Det beror lite hur det ser ut. den tiden den sorgen.
Om 14 dagar börjar barnen i skolan igen. Izabella i trean vilket betyder att hon går från bottenvåningen till andra våningen och så blir det nationella prov, Xander börjar näst sista året på högstadiet och Max börjar på Vipan i Lund. Alltså vad hände liksom. Jag hinner inte med.

Jag har skickat in vårt examensarbete till vår lärare igen och nu håller vi tummarna att  vi faktiskt kommer upp till opponeringen nu i augusti så vi har det ur världen. Vi är så jäkla trötta på att skriva på detta möget nu så jag snart får krupp.
Ska byta toner i skrivaren och skriva ut ansökan om tillgodoräkning så jag faktiskt kan ta itu med de sista poängen. det vill säga praktiken. Jag hoppas att jag får besked från läraren om möte så jag kan bli klar.
Hoppas att jag kan göra min praktik på en antingen montessoriförskola eller på förskolan på Lindeborg.
Eftersom jag läser montessoripedagogiken hade det varit kul att faktiskt få göra sin VFU där med det stöd jag behöver. Men det hade varit trevligt att få vara på Lindeborg också. Ska bara träffa läraren som har hand om detta och få grönt ljud från skolan om att försöka fixa egen praktik.

Tråkigt väder idag men vad ska man göra. Vi har haft några riktigt fina och varma dagar.
I måndags var vi på stranden jag, Xander och Izabella.
Izabella badade men Xander bara gnällde och var sur. han störde sig på flugorna som var på honom hela tiden.
Ribban är inte den finaste stranden. Långgrunt, stenigt och massor av tång. Men det var skönt i vattnet.

Han kände inte för att bada överhuvudtaget. Nästa gång åker vi ner till Kämpinge mumlade han argt.


Hon hade hoppats på att hon skulle få en fisk men det fick hon inte.
Det blev mest tång och ett apelsinskal.🤣

Nu är det snart dags att gå och hämta henne på fritids. Ska ner till Ica och handla så vi kan göra kanelbullar idag..

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.