Antagningsbesked och jag tycker det är för långt – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Antagningsbesked och jag tycker det är för långt

Äntligen så är väntan över för höstens utbildning. 

Jag blev antagen. Borde egentligen vara glad och lycklig. Ja glad är jag för nu kan jag äntligen få igång mina praktiker.
Jag mejlade prefekten direkt efter jag fått beskedet men hon har naturligtvis semester och läser sina mejl vid behov , typ i slutet av sin semester. Hon kommer tillbaka i mitten av augusti och jag hade hoppats att jag skulle få göra min praktik i slutet av augusti. Men det händer nog inte eftersom det tar lite tid att kontakta en förskola, kalla till möte och sådana saker. Jag har en förskola som är villiga att ta emot mg där jag kan få en handledare som kan hjälpa och stödja mig så att jag kan uppnå mina mål. Och har jag tur så får jag grönt ljus från skolan att kontakta dem så slipper ju dom.
Frågade även prefekten om jag inte får göra min praktik på förskolan som ligger på Lindeborg om jag kan få göra min praktik på en montessoriförskola eftersom jag läser den pedagogiken och då vi ska ut och observera två gånger nästa termin kan jag slå två flugor i ett slag. Praktik och observation samtidigt.
Men vi får se vad hon svarar när hon väl kommer tillbaka.
Måste skicka in examensarbetet igen till vår lärare då det blev lite fel i det som vi skickade sist. Hela innehållsförteckningen var fel och en mening hamnade helt galet så det har jag fixat och ska skicka i slutet av månaden så hon har det när hon kommer tillbaka.

Om en månad börjar skolorna igen. Och om två veckor börjar Izabella på fritids igen. Hon säger att hon inte alls längtar dit men det tror jag att hon gör. Att få träffa sina kompisar igen efter en månads ledighet. Ja alltså hennes skola har stängt hela julimånad så det är bäst för alla föräldrar att de har semester då – typ.
Jag kan ju vara glad att jag inte har ett jobb för tillfället för inte en chans att jag skulle kunna ta ut semester hela juli – eller jo om jag hade jobbat på förskolan som tillhör barnens skola.
Tycker personligen att sommarlovet är för långt. Missförstå mig rätt nu att det är skönt för barnen men tio veckor det är överdrivet för så pass mycket som de är lediga under läsåret så borde sommarlovet vara drygt 6 veckor.
Men det är bara jag som tycker det. Att hela juni skulle de gå i skolan. Ledigt hela juli och halva augusti. Det är lagom.
Kanske ska föreslå det till regeringen?
Nästa vecka är det i alla fall dags för Max 16 års dag. Vad hände där egentligen? När blev han så stor och ska helt plötsligt börja på gymnasiet? Och på lördagen ska vi med släkten till Ystads djurpark. Kanske inte så kul för de stora barnen men uppskattas nog av de mindre barnen och vi får chansen att umgås med vår släkt. Det är alltid trevligt. Jag tycker det är trevligt och titta på djur och det tror jag även att mina barn också tycker fast de inte vill erkänna det.

Jag har blivit helt fast i en serie. Jag brukar inte bli det.

Denna serie är jättebra. Jag älskar serier med magi och lite övernaturligt.
Jag är på säsong 6 och jag blir bara mer och mer förvirrad haha och serien flippar ut mer och mer.
Favoritkaraktärer är Regina, Hook och tro det eller ej Rumplestiltskin oavsett hur elak han är. Tycker ju de andra karaktärerna också är bra. Vet inte vilken säsong jag tycker är bäst. Synd bara att den tydligen flippade ut i slutet. men så är det väl med de flesta serier.
har sett alla avsnitt av Sabrina den nya serien. den var inte så värst bra men inte dålig heller och så väntar jag på sista säsongen av Huset fullt igen.

Dags att gå till Ica och Lidl. Ska göra köttfärslimpa idag och de har blåbär på Lidl som Xander älskar och annars tycker jag det är för dyrt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Björnbärslejoninnan

    Hejsan. Hoppas ni hade en trevlig dag på Ystad Djurpark, där är så mysigt att gå. För många år sen jobbade min ena dotter där i fiket en sommar, mycket som är ändrat sen dess. Stort Grattis till din 16 åring. Och lycka till med din skola och praktik. Blev så glad när jag såg att du skrivit igen, har saknat dig. Kram