Evig väntan snart över – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Evig väntan snart över

Snart kommer jag att fulltidsblogga på denna portalen då jag köpt en domän hos Loopia. Får hoppas jag ska trivas här.
På torsdag får jag mitt antagningsbesked till förskollärarutbildningen då jag var tvungen att söka in igen för att kunna göra mina två sista praktiker då vi inte vet om vi opponerar i augusti eller inte. Det får vi reda på i augusti. Vi har ändrat en massa på vårt examensarbete och hoppas att våra lärare godkänner det så vi kommer upp till opponeringen i augusti. Hon som har hand om kursen har semester fram till den 12 augusti.

Så här det det ut på antagning.se just nu under mina ansökningar och jag hoppas verkligen att jag blir antagen så jag kan påbörja mina praktiker i alla fall i slutet av augusti och hoppas att jag är klar med dem så jag slipper ta ledigt den dag vi ska observera en montessoriverksamhet. Blir jag bara klar med mina praktiker så tror jag att jag har större chans att få ett jobb för om vi inte opponerar i augusti så gör vi det förhoppningsvis i december men som jag skrev så hoppas jag att vi blir klara och godkända i examensarbetet.  Det är fjärde året vi skriver på detta skitet och lärarna blir aldrig nöjda.
Är i alla fall glad att jag blev godkänd på första delkursen av montessoriutbildningen. Nästa termin blir nog tuffare. Då ska vi göra eget material i språk eller i matematik.
Medan alla njuter av sommarlov så längtar jag till skolan så jag får gjort mina sista poäng i förskollärarutbildningen.
Håll tummarna att jag blir antagen. Blir jag det är det ett mejl till prefekten direkt om ett möte. Skiter i om hon har semester hon och min lärare får komma in till skolan så jag kan kontakta rektorn(som förskolecheferna heter nu för tiden) och se om de kan ta emot mig de två sista praktikperioderna för tydligen så har den förskolan en förste förskollärare som dessutom är specialpedagog som kan hjälpa mig att nå de målen jag behöver. Om skolan godkänner det med andra ord. Hoppas det för då är det inte så långt från barnens skola.

Det vilar en förbannelse över detta arbete. Håll tummarna att vi kommer upp till opponering i augusti och att jag kommer in på förskollärarutbildningen – igen.
Imorgon ska vi upp till skolan och låna böcker till montessoriutbildningen så jag kan kolla igenom dem i lugn och ro innan kursen börjar igen och efter det ner till Limhamn och kolla upp om de har kantareller på torget och gå till banken.

På återseende. Ci vidiamo ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.