Min dator dog – En blogg om min vardag

En blogg om min vardag

Min dator dog

Har haft så lite att skriva eller ja egentligen inte men jag och min dator har inte kommit överens de senaste veckorna då den har låst sig och bara stått och tuggat.

Den har verkligen följt mig hela min studietid på högskolan. Men nu efter sex år med två tappningar i golvet och en vattenskada så har alltså hårddisken lagt av och då menar jag att den bara la av inget av mina dokument eller något gick att rädda. Så jäkla typiskt men vad ska man göra. Inte så mycket just nu. Har kollat på en ny dator och ska köpa den imorgon eftermiddag ska även köpa skor till barnen på outleten ute på Svågertorp.

Tack för dessa sex åren.

Något som är mindre kul är att jag har fått ytterligare ett munsår denna gången innanför läppen. Så himla jobbigt.

Dags att sova. På återseende.

Ci vediamo ciao / Louise

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.